Tilleggsinformasjon

Viktig å merke seg:

Informasjon om priser og gebyrer kan endres uten varsel, vi anbefaler at du alltid sjekker våre nettsider eller kontakter oss for den siste informasjonen. I tillegg til den angitte prisen for din tjeneste, kan det påløpe ytterligere kostnader:

Ekspress service:

  • Dersom du ønsker en raskere behandlingstid for din søknad, kan du velge Ekspress service. Denne tjenesten medfører et ekstra gebyr. Prisen for Ekspress service varierer avhengig av visumtype og destinasjonsland. Du finner mer informasjon om Ekspress service på våre ved å kontakte oss.

1 til 1 konsultasjon:

  • Vi tilbyr 1 til 1 konsultasjoner med våre eksperter. I løpet av en konsultasjon kan du få veiledning om søknadsprosessen, besvare spørsmål og motta skreddersydde råd om din spesifikke situasjon. 1 til 1 konsultasjoner er tilgjengelig mot et gebyr.

Ambassade gebyrer:

  • Uansett hvilken tjeneste du velger, vil det påløpe gebyrer til den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Disse gebyrene varierer avhengig av dokumenttype og destinasjonsland. Du finner mer informasjon om ambassadens gebyrer på nettsidene til den aktuelle ambassaden eller konsulatet.

Andre gebyrer:

  • I noen tilfeller kan det påløpe ytterligere gebyrer, for eksempel for biometrisk registrering eller kopiering av dokumenter. Du finner mer informasjon om eventuelle tilleggsgebyrer ved å kontakte oss.

Betalingsmåter:

  • Vi tilbyr foreløpig Faktura.

Kontakt oss:

  • Har du spørsmål om priser, tjenester eller din visumsøknad, er du velkommen til å kontakte oss. Du finner vår kontaktinformasjon på våre nettsider.